Kūpinājums Kūpināšanas temperatūra Laiks Nobeiguma temperatūra
Krūtiņa (šķēlēs) 100°C 3 h/uz kg 90°
Krūtiņa (gabalā) 100°C 3 h/uz kg 90°
Liellopu ribiņas 100°C 3-4 h 80°
Cūkgaļas karbonāde (šķēlēs) 100°C 3h/uz kg 80°
Cūkgaļas karbonāde (šķiedrās) 100°C 3 h/uz kg 95°
Vesela vista 80-90°C 4-5 h 70°
Vistas stilbiņi 80-90°C 1.5 h 70°
Vistas 1/4 daļas 80-90°C 3 h 70°
Vesels tītars 115°C 6.5 h 75°
Tītara stilbiņi 120°C 4 h 75°
Tītara spārniņi 100°C 2.5 h 75°
Tītara krūtiņa ar kaulu 115°C 4-6 h 75°
Kupāti 110°C 2.5 h 70°
Brokastu desiņas 110°C 3 h 70°
Fatties 100°C 3 h 70°
Viltotais zaķis 120 -150°C 3 h 70°
Gaļas bumbiņas (5 cm-diametrā) 100°C 1 h 70°
Cūku ribiņas 110-115°C 6-7 h 70°
Baby Back Ribs 110-115°C 5-6 h 70°
Lasis 60-70°C 20-30 min 60°
Kukurūza 100°C 1.5 – 2 h
Kartupeļi 100°C 2 – 2.5 h