Kūpinājumu tabula, laiki, temperatūras, kūpinājumi

Šeit jūs varat apskatīt pareizās kūpinājuma temperatūras un kūpināšanas ilgumu cūkgaļai, vistas gaļai, desiņām, tītara gaļai, zivīm, kartupeļiem un pat kukurūzai. Nobeiguma temperatūru vēlams uzturēt 10-15% no kopējā kūpināšanas ilguma.

Kūpinājums

Kūpināšanas temperatūra

Laiks

Nobeiguma temperatūra

Krūtiņa (šķēlēs)100°C3 h/uz kg90°
Krūtiņa (gabalā)100°C3 h/uz kg90°
Liellopu ribiņas100°C3-4 h80°
Cūkgaļas karbonāde (šķēlēs)100°C3h/uz kg80°
Cūkgaļas karbonāde (šķiedrās)100°C3 h/uz kg95°
Vesela vista80-90°C4-5 h70°
Vistas stilbiņi80-90°C1.5 h70°
Vistas 1/4 daļas80-90°C3 h70°
Vesels tītars115°C6.5 h75°
Tītara stilbiņi120°C4 h75°
Tītara spārniņi100°C2.5 h75°
Tītara krūtiņa ar kaulu115°C4-6 h75°
Kupāti110°C2.5 h70°
Brokastu desiņas110°C3 h70°
Fatties100°C3 h70°
Viltotais zaķis120 -150°C3 h70°
Gaļas bumbiņas (5 cm-diametrā)100°C1 h70°
Cūku ribiņas110-115°C6-7 h70°
Baby Back Ribs110-115°C5-6 h70°
Lasis60-70°C20-30 min60°
Kukurūza100°C1.5 – 2 h 
Kartupeļi100°C2 – 2.5 h