Kūpinājums |
Kūpināšanas temperatūra |
Laiks |
Nobeiguma temperatūra |
Krūtiņa (šķēlēs) |
100°C |
3 h/uz kg |
90° |
Krūtiņa (gabalā) |
100°C |
3 h/uz kg |
90° |
Liellopu ribiņas |
100°C |
3-4 h |
80° |
Cūkgaļas karbonāde (šķēlēs) |
100°C |
3h/uz kg |
80° |
Cūkgaļas karbonāde (šķiedrās) |
100°C |
3 h/uz kg |
95° |
Vesela vista |
80-90°C |
4-5 h |
70° |
Vistas stilbiņi |
80-90°C |
1.5 h |
70° |
Vistas 1/4 daļas |
80-90°C |
3 h |
70° |
Vesels tītars |
115°C |
6.5 h |
75° |
Tītara stilbiņi |
120°C |
4 h |
75° |
Tītara spārniņi |
100°C |
2.5 h |
75° |
Tītara krūtiņa ar kaulu |
115°C |
4-6 h |
75° |
Kupāti |
110°C |
2.5 h |
70° |
Brokastu desiņas |
110°C |
3 h |
70° |
Fatties |
100°C |
3 h |
70° |
Viltotais zaķis |
120 -150°C |
3 h |
70° |
Gaļas bumbiņas (5 cm-diametrā) |
100°C |
1 h |
70° |
Cūku ribiņas |
110-115°C |
6-7 h |
70° |
Baby Back Ribs |
110-115°C |
5-6 h |
70° |
Lasis |
60-70°C |
20-30 min |
60° |
Kukurūza |
100°C |
1.5 – 2 h |
|
Kartupeļi |
100°C |
2 – 2.5 h |
|